Megoldásaink - Ügyfélkommunikáció
Ügyfél-kommunikáció

A Smart Communications a világ legnagyobb vállalkozásait segíti az ügyfél és üzleti kommunikáció egyszerűsítésében – miközben még többet hoz ki belőle.

A Smart Communications 2004-ben úttörőként megalkotta a CCM megoldások új generációját, és a mai napig vezető szerepet tölt be az iparágban, mint az egyetlen felhő/hibrid-felhő alapú megoldás a Gartner mágikus négyzetben. A Smart Communications az egyetlen független cég, amely 100%-ban a vállalati CCM-re fókuszál. Senki nem tesz többet a template kezelés egyszerűsítéséért és nem helyez ennyi kontrollt a felhasználó kezébe. Ez az oka annak, hogy több mint 300 márka – számos a világ leginkább szabályozott iparágaiban – támaszkodik a megoldásra a kommunikációban.

A Smart Communications londoni székhellyel rendelkezik és ügyfeleit észak-amerikai, európai és ázsiai irodáiból szolgálja ki. Olyan megoldásokat kínál, mint a SmartCOMM™, SmartDX™, SmartCORR™ for Salesforce, és SMARTCaaS™ for Partners.

Minden kiküldött szerződés, minden e-mail, szöveges üzenet, nyilatkozat vagy értesítés egy nagyobb, ügyféllel zajló párbeszéd része. És minden üzlet életében eljön az a pont, ahol ez a párbeszéd már nem működik megfelelően a puszta méretéből és komplexitásából adódóan. Több csatorna, több ügyfél, több kapcsolódási pont, több interakció. A Smart Communications az a megoldás, amelyhez akkor fordulhat, amikor az igények túlnőnek a rendelkezésre álló lehetőségeken.

A Grepton Zrt. a CEE régió egyetlen disztribútoraként és a gyártó Smart Communications Ltd. partnereként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • Licenc értékesítés
  • Rendszer bevezetési stratégia kidolgozása, bevezetés és rendszer integráció végrehajtása. A bevezetés kiterjedhet az előállítási folyamatok és tevékenységek teljes körű konszolidációjára, modernizálására.
  • Template fejlesztés, meglévő tartalmak átemelése, migráció.
  • Teljes körű integráció, üzemeltetési lépések (pl. nyomdai vagy e-mailes kiküldés) teljes automatizálása a Grepton által fejlesztett és nemzetközileg használt THDocuMan integrációs alkalmazás segítségével.
Integrációs alkalmazás bevezetése - Allianz AMOS Austria

Allianz AMOS Logo

THDocuMan integrációs alkalmazás bevezetése a regionálisan használt Core biztosítási rendszerhez.

Cloud migráció – Smart Communications Ltd.

Smart Communications Logo

Átállás Thunderhead NOW on-premise rendszerről Smart Communications Cloud verzióra, template migráció.

Thunderhead NOW rendszer bevezetése - Allianz Hungária Zrt.

Allianz Logo

Thunderhead NOW rendszer bevezetésére stratégia készítése, a bevezetés megvalósítása, rendszerintegrációs feladatok, az üzemeltetési folyamatok teljes automatizálása, template fejlesztés, meglévő template-ek migrációja.

Vissza a nyitóoldalra