Megoldásaink - Nagyvállalati megoldások
Nagyvállalati megoldások

Nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalataink alapján elmondható, hogy az egyedi igények és az összetett munkafolyamatok megvalósítása sok esetben egyedi fejlesztési megoldások megvalósítását teszi szükségessé. Ezáltal biztosított, hogy a szervezet a leghatékonyabban tudja ellátni munkáját, így egyedi nagyvállalati környezetben megvalósított fejlesztéseink valódi hozzáadott értékkel rendelkeznek ügyfelelink számára. Nagyvállalati megoldásaink alapja a teljes körű igényfelmérés. A megvalósítást követően folyamatos utánkövetéssel tesszük lehetővé, hogy a nagyvállalati megoldás mindig naprakész és hasznos legyen a szervezet számára.

Ügyfélszolgálati rendszer - Telenor Magyarország

Telenor logo

A Telenor ügyfélszolgálati rendszere hosszú évek óta a Grepton Zrt. támogatásának eredményeképpen látja el feladatait a Telenor CRM rendszerével integrálva ASP.NET alapokon. Ez a komplex rendszer több, mint 20 háttérrendszerrel is integrált kapcsolatot tart. Lehetővé tettük ügyfelünk számára számlainformációk, ügyfél- és telefonadatok, bónuszprogram kezelését, valamint számos egyéb kényelmi és üzleti funkcióval is felruháztuk az ügyfélszolgálati rendszert.

Validált rendszerek változáskezelése - EGIS Gyógyszergyár

EGIS logo

A gyógyszer előállítás folyamatában részt vevő informatikai rendszerek változáskezelését speciális, komplex folyamatokon keresztül vezérelt módon valósítottuk meg. Az alkalmazást úgy alakítottuk ki, hogy kezeli a folyamatokat és integrálódik az EGIS SCSM rendszerébe, ahol egykapus módon igényelhető az adott változás. Az egyes változási igények állapota nyomon követhető, riportolható. A folyamatlépések végrehajtását szerepkörhöz kötöttük, bizonyos pontokon pedig elektronikus aláírás típusú hitelesítést alkalmaztunk.

Projekt portfólió kezelés - Magyar Telekom

Telekom logo

Cégünk Microsoft Project Server alapú megoldás keretében egyedi projekt portfóliót alakított ki a Magyar Telekomnál. Egyedileg testreszabott mezők alapján egyedi megoldást valósítottunk meg Word és Excel dokumentumok automatikus létrehozására. Egyedi eseménykezelő révén lehetővé tettük az audit célra történő naplózást, valamint a projekthez kapcsolódó SharePoint munkaterület jogosultságainak automatikus módosítását.

Vissza a nyitóoldalra